Slide background

Gedemineraliseerd water

De specialist op het gebied van gedemineraliseerd water

Aqua Tech Europe is de specialist op het gebied van gedemineraliseerd, gedestilleerd, gecondenseerd water. Vandaag de dag zijn wij een begrip in demiwater. Dit is mede te danken aan onze oprichter, de heer J. Vrijhoeven, die halverwege de jaren tachtig een gat in de markt zag met de verkoop van ‘schoon’ gedemineraliseerd water. In 1986 zijn wij gestart met de verkoop van 1000 liter boxen. Nu leveren we in de Benelux, Duitsland en Frankrijk in alle mogelijke hoeveelheden, van literpakken tot grote hoeveelheden per tankvrachtauto of schip.

Het proces

Water dat gedemineraliseerd is, is water waaruit alle zouten, die doorgaans in kleine hoeveelheden in leidingwater zitten, zijn verwijderd. Om gedemineraliseerd water te maken wordt water dat nog de ionen nog bevat, over een ionenwisselaar geleid. Hierdoor worden alle zouten in het water geneutraliseerd. Ons water voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden door het onafhankelijke laboratorium Eurofine gecontroleerd. Demi-water is niet zo zuiver als gedestilleerd water, omdat het nog organisch materiaal kan bevatten. Echter is het in een chemisch laboratorium voor de meeste doeleinden net zo geschikt als gedestilleerd water. Doordat het nog organisch materiaal kan bevatten is het niet altijd geschikt voor biologische of biochemische toepassingen.

De mogelijkheden

Water dat wij hebben gedemineraliseerd, is aanzienlijk goedkoper dan gedestilleerd water. Demiwater onderscheidt zich van kraan- of bronwater door de pure samenstelling. De zuivere samenstelling is natuurlijk nodig voor de kwaliteit van uw producten en bewerkingsprocessen. Voor de meeste toepassingen is demi-water uitstekend geschikt. Voor hogere zuiverheidseisen bieden wij natuurlijk andere oplossingen.

Buiten gedemineraliseerd water leveren wij ook

  • Gecondenseerd water
  • Gedestilleerd water
  • Kiemvrij water
  • Drinkwater

Wij zijn zeer servicegericht

Zonder een perfect afgestemd logistiek apparaat en een daadkrachtige service is een kwaliteitsproduct nergens. Gedemineraliseerd water is voor veel bedrijven onmisbaar. Wij zorgen altijd voor een correcte levering, of het nu gaat om een standaard levering of een calamiteitenservice. Om het hoogste serviceniveau te garanderen, beschikken wij over een goed uitgerust wagenpark en scheepsvloot. 24/7 zijn deze in te schakelen, zodat uw productieproces nooit stil hoeft te liggen.

Wilt u meer weten over ?

Wilt u meer weten over wat Aqua Tech Europe voor u kan betekenen? Neem dan via het formulier contact op of bel ons. Wij informeren u natuurlijk graag over de mogelijkheden die wij u in water kunnen leveren, of het nu gaat om gedemineraliseerd, gecondenseerd of gedestilleerd water.

Gedemineraliseerd water

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

24/7 paraat...

We staan 24/7 voor u paraat!

Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

© Copyright 2016. Aqua Tech Europe | Sitemap