Gecondenseerd water

De kwaliteit die u zoekt

Aqua Tech Europe biedt u gecondenseerd water van de zuiverste kwaliteit. Dit wordt keer op keer bewezen door onafhankelijke kwaliteitsmetingen. Hieruit blijkt namelijk dat wij u H2O leveren zonder mineralen of andere bestanddelen. Of u nu werkt in de levensmiddelenindustrie of in de chemische industrie, wij bieden u het gecondenseerd water wat de kwaliteit heeft die u zoekt.

Productinformatie

Een kenmerk van gecondenseerd water is dat het onder druk verhit is tot stoom. Daarna is gecondenseerd en wordt het opgevangen en gaat het de tankwagen in. U kunt het gecondenseerd water vervolgens bestellen in de door u gewenste hoeveelheid, variërend van 1 liter tot 1000 liter per verpakking. Wij leveren het met spoed op het gewenste adres, zodat u er altijd de beschikking over kan hebben wanneer u het nodig heeft.

Contact opnemen

U kunt uw bestelling voor gecondenseerd water online plaatsen, door middel van het bestelformulier. Bovendien heeft u de mogelijkheid om via de website een informatieaanvraag te doen. Belt u liever, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer +31 (0) 88 850 44 00. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap