Gedestilleerd water

Een snelle en correcte afwerking

Bij Aqua Tech Europe zijn we in staat om per tank of schip grote hoeveelheden gedestilleerd water in de Benelux, Frankrijk of Duitsland te vervoeren. Sinds geruime tijd zijn we marktleider in het aanbieden van gereinigd water dat bij het productieproces van een groot aantal bedrijven onmisbaar is. Vanwege het belang van gereinigd water, staan we bij iedere opdracht garant voor een snelle en correcte afwerking. Het is hierbij voor ons van onwillekeurig belang of het een standaardlevering betreft of een calamiteitenservice.

24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar

In de uitvoering van ons werk maken wij gebruik van een geavanceerd wagenpark en een scheepsvloot. Omdat we in Nederland over verschillende afnamepunten beschikken, blijven de kosten voor u relatief laag. Productie hoeft nooit stil te komen liggen omdat we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar zijn. Het gedestilleerd water is zeer zuiver omdat alle anorganische zouten en organische stoffen zijn verwijderd.

Gedestilleerd water wordt voornamelijk gebruikt in de chemie en de biochemie. U kunt bij ons als leverancier van gedestilleerd water uw vraag of behoefte neerleggen door te bellen naar 0320-26 12 59.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap