Cases

Cases: uit de praktijk gegrepen

Elke klant en ieder project vraagt om een andere aanpak en behandeling. Met name op het logistieke gebied. We zijn flexibel ingesteld, zodat we altijd service op maat kunnen leveren. Voor elke situatie en op elk tijdstip. De onderstaande, uit de praktijk gegrepen case is hiervan een treffend voorbeeld.

In 2008 werd een afvalverwerker gebouwd. Voor dit nieuwbouwproject was maar liefst 20.000 kuub demiwater nodig, dat in verschillende fases werd ingezet. Normaal gesproken zou een gefaseerde levering via tankwagens de beste oplossing zijn. Voor maar liefst 20.000 kuub is dit echter een te kostbare oplossing. Het verschepen van al het water is voordeliger, maar dit vroeg om een zeer grote opslag op de bouwlocatie. Omdat deze niet aanwezig was, bedachten we een kostenvoordelige oplossing.

Er werd een gigantische plastic zak ter grootte van een voetbalveld geïmporteerd. Deze zak werd geplaatst bij het nieuwbouwproject en gevuld met het gedemineraliseerd water. Momenteel wordt de zak nog steeds gebruikt als opslag door de klant. Daarmee hebben we in meerdere opzichten een duurzame oplossing geboden.

Cases

Meer informatie?

Wilt u weten wat we voor uw situatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het informatieformulier of telefoonnummer +31 (0)320 26 12 59.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap