Transport

Transport: zo snel en voordelig mogelijk

We kunnen u een snelle levering garanderen, omdat we afnamepunten hebben in heel Nederland. Zo zijn we altijd dicht bij u in de buurt en blijven de transportkosten beperkt.

Ook qua logistieke middelen zijn we optimaal uitgerust: we hebben tankwagens, mobiele demi-installaties en schepen voorhanden die we 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunnen inzetten.

Transport

Per schip of tankwagen?

Of er een schip of tankwagen wordt ingezet, hangt af van verschillende factoren. Is uw locatie per schip bereikbaar? Hoe snel hebt u de bestelling nodig? En wat is kostentechnisch het voordeligste transport voor uw situatie? De optimale oplossing kan ook bestaan uit een combinatie van tankwagens en een schip. Zo kan een tankwagen u voorzien in de eerste behoefte, waarna het gros van de bestelling per schip wordt vervoerd.

Mobiele demi-installaties

Als u zeer snel veel demiwater nodig hebt, kunnen we een of meerdere mobiele demi-installaties inzetten. Deze tankwagen is aan te sluiten op het leidingnet en kan zelf bronwater verwerken tot demiwater. Eenmaal aangekomen op de locatie, hebt u direct een continue stroom van demiwater tot uw beschikking. Deze innovatieve installatie is ideaal voor grootschalige projecten of calamiteiten.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap