Over ons

Aqua Tech Flevoland: hoe het begon

Aqua Tech Flevoland is vandaag de dag een begrip op het gebied van demiwater. Dit is te danken aan de oprichter, de heer J. Vrijhoeven. Halverwege de jaren tachtig zag hij een gat in de markt met de verkoop van demiwater. Niet veel later stond zijn bedrijf Aqua Tech Flevoland B.V. fier op eigen benen.

Een terugblik …

De heer J. Vrijhoeven zag een groeiende behoefte aan “schoon” water bij bedrijven, terwijl het voor deze bedrijven vaak te kostbaar is om het zelf te produceren. Hierin zag hij dan ook een nieuwe markt van vraag en aanbod en richtte Aqua Tech Flevoland op.

In 1986 werd gestart met de verkoop van 1000-liter boxen. De afzet werd groter en groter en ook de logistieke mogelijkheden groeiden. Tegenwoordig leveren wij, onder leiding van P. Vrijhoeven, water in de Benelux, Duitsland en Frankrijk . Dit water wordt geleverd in 1- tot 1000-liter verpakkingen tot zeer grote hoeveelheden per tankwagen of per schip.

Onze visie

Over ons

Productgericht: kwaliteit is waar het om draait

Demiwater is bijzonder door de pure samenstelling waarmee het zich onderscheidt van kraan- of bronwater. Deze zuivere samenstelling is vereist voor een goede kwaliteit van producten en bewerkingsprocessen. Daarom laten we niets aan het toeval over en garanderen we demiwater in zijn zuiverste vorm.

Het bewijs vindt u in onze kwaliteitsmetingen die u vrijblijvend kunt opvragen. Deze metingen worden verricht door het onafhankelijke laboratorium Eurofins.

Servicegericht: altijd bereikbaar en spoedige levering

Een kwaliteitsproduct alleen is nog nergens zonder een goed geolied logistiek apparaat en daadkrachtige service. Omdat demiwater voor veel bedrijven onmisbaar is, zorgen we bij elke vraag voor een spoedige en correcte levering. Of het nu gaat om standaardleveringen of om calamiteitenservice. Om altijd een hoog serviceniveau te realiseren, hebben we een goed uitgerust wagenpark en een scheepsvloot voorhanden. Deze kunnen direct worden ingeschakeld, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Zo komt uw productie nooit stil te liggen.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap