Gecondenseerd water

De zuiverste kwaliteit gecondenseerd water

Zowel voor gedestilleerd, gedemineraliseerd als gecondenseerd water kunt u het beste terecht Aqua Tech Europe uit Lelystad. Aqua Tech Europe biedt u gecondenseerd drinkwater van de zuiverste kwaliteit. Dit wordt keer op keer bewezen door onafhankelijke kwaliteitsmetingen. Hieruit blijkt namelijk dat wij water leveren zonder mineralen of andere bestanddelen. Of u nu werkt in de levensmiddelen- of in de chemische industrie, wij bieden u het gecondenseerd drinkwater met de kwaliteit die u zoekt.

Het proces van gecondenseerd drinkwater

Het proces dat leidt tot gecondenseerd drinkwater gaat als volgt: Eerst wordt het water onder druk verhit tot stoom. Daarna wordt dit gecondenseerd en weer opgevangen om vervolgens direct de tankwagen in te gaan. U kunt bij Aqua Tech Europe gecondenseerd drinkwater bestellen in hoeveelheden variërend van 1 tot 1.000 liter. Hierbij kunt u zelf kiezen in welke verpakkingseenheid u het gecondenseerd water wens te ontvangen.

Onze service

Wij hebben service heel hoog in het vaandel. Omdat voor veel bedrijven gecondenseerd water onmisbaar is in het productieproces, leveren wij bij een servicecontract 24/7 zekerheid. Bij calamiteiten kunnen wij binnen 6 uur in heel Nederland een levering doen. Vaak zelfs nog veel sneller. Dit hoge serviceniveau bereiken we doordat wij beschikken over diverse afnamepunten, een eigen wagenpark en scheepsvloot en eigen mobile installaties. Dag en nacht kunt u een beroep doen op onze calamiteitenservice. Met deze service komt uw productieproces nooit stil te staan vanwege bijvoorbeeld een te kort aan gecondenseerd of gedestilleerd water.

Gecondenseerd water

Een bestelling gecondenseerd water plaatsen

Heeft u direct gecondenseerd drinkwater nodig en wilt u daarom een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in op de bestel pagina. Na ontvangst van uw bestelling sturen ontvangt u van ons zo snel mogelijk een bericht over de voorwaarden. Heeft u een spoedbestelling? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 88 850 44 00

Meer informatie over gecondenseerd drinkwater nodig?

Aqua Tech Europe kan veel voor u betekenen op het gebied van gecondenseerd water. Heeft u vragen over ons productieproces? Of wilt u meer informatie over onze servicecontracten? Vul het bijgaande contactformulier in dan nemen wij zo snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap