Gedemineraliseerd water prijs

Voor de juiste prijs op de juiste plaats

Bij het kopen van gedemineraliseerd water is niet alleen de prijs van belang. Nog belangrijker is de service die u erbij krijgt. Als er geen goede service is, waarbij uw demiwater op het juiste moment op de juiste plaats is. Aqua Tech Europe is de marktleider op het gebied van het leveren van gedemineraliseerd, gedestilleerd en gecondenseerd water aan de chemische-, levensmiddelen-, en biochemische industrie. Sinds 1986 verkopen wij demiwater in 1000 liter boxen. Tegenwoordig leveren we in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Niet alleen water dat is gedemineraliseerd of gedestilleerd, maar ook bronwater en drinkwater. Dit kunnen we leveren in flessen tot 1 liter, als private label en in containers tot 1000 liter. Grotere hoeveelheden kunnen per tankwagen of schip geleverd worden. Ons uitgebreide wagenpark, scheepsvloot en mobile demi-installaties kunnen we bij calamiteiten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar inzetten. Als u een servicecontract afsluit, ontvangt u in Nederland bij calamiteiten binnen 6 uur uw bestelling op uw locatie. Dit is wel zo’n veilig gevoel.

Gedemineraliseerd water prijs

De prijs van gedemineraliseerd water is lager dan de water prijs voor gedestilleerd water. Dit komt omdat het destillatieproces daarbij veel gecompliceerder is. Bij sommige toepassingen, veelal biochemische, is het noodzakelijk dat ook de biologische componenten uit het water zijn verwijderd. Echter voor de meeste toepassingen is demiwater het beste om te gebruiken.

Gedemineraliseerd water prijs

Zowel prijstechnisch als om de eigenschappen van het product. Buiten deze soorten leveren we ook nog gecondenseerd water (demiwater dat onder druk tot stoom is verhit en vervolgens is gecondenseerd), kiemvrij water (gecondenseerd water dat ook nog eens door een kiem afvangfilter is gegaan) en diversie soorten drink- en bronwater voor menselijke consumptie. Wij hebben de beste gedemineraliseerd water prijs.

Service

Door een perfect afgestemd logistiek apparaat en een daadkrachtige service is ons kwaliteitsproduct helemaal perfect. Demiwater is voor veel bedrijven een onmisbaar goed. Een correcte levering, of het nu gaat om een standaard levering of een calamiteitenservice, vinden wij heel belangrijk. Om het hoogste serviceniveau te garanderen, ook bij calamiteiten, beschikken wij over een uitgebreid wagenpark en scheepsvloot, welke 24/7 in te schakelen zijn, zodat uw productieproces nooit stil hoeft te vallen. Door het afsluiten van een servicecontract kunt u gebruik maken van onze calamiteitenservice die altijd voor u ter beschikking staat.

Vragen over de prijs van gedemineraliseerd water?

Heeft u vragen of wilt u meer weten, bijvoorbeeld de gedestilleerd water prijs? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap