Slide background

Gedestilleerd water

Aqua Tech Europe is de toonaangevende marktleider uit Lelystad op het gebied van water. Bij ons bent u aan het juiste adres als u zoekt naar gedestilleerd water van zuivere kwaliteit. Destilleren wil zeggen het scheiden van stoffen door middel van verdamping. Bij gedestilleerd water worden door middel van dit process de anorganische zouten en vele organische stoffen uit het water gehaald.

H2O moleculen

Gedestilleerde water bestaat vrijwel alleen uit H2O moleculen. De concentraties van OH- en H3O+ zijn bij kamertemperatuur in evenwicht waardoor dit water een pH waarde van 7 heeft. Dit zuivere water is een zeer slechte geleider van elektriciteit en stroom en wordt mede daardoor voornamelijk gebruikt in de biochemische industrie. Echter ook in huishoudelijke producten vinden we gedestilleerd water terug, denk bijvoorbeeld aan loodaccu’s. Daarnaast droogt glaswerk nagespoeld in gedestilleerd water streepvrij op.

Gedestilleerd water

Onze service

Als marktleider op het gebied van gedestilleerd water zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de chemische-, biochemische en levensmiddelenindustrie. Productieprocessen vinden hier 24 uur per dag en 7 dagen per week plaats. Een tekort aan gedestilleerd water kan het productieproces volledig stil leggen. Om deze reden bieden wij onze klanten een servicecontract aan. Hierbij zijn ze 365 dagen per jaar en 24 uur per dag verzekerd van een snelle levering van gedestilleerd water. Dit kunnen wij realiseren dankzij een eigen wagenpark, een eigen scheepsvloot en verschillende afnamepunten binnen Nederland.

Wanneer u bij ons gedestilleerd water besteld zorgen we ervoor dat het eindproduct snel leverbaar is. Wij kunnen het water leveren in de gewenste hoeveel en in de gewenste verpakkingen. Zo kunt u het water bij ons bijvoorbeeld bestellen in flessen of IBC containers variërend van 1 tot 1.000 liter.

Een bestelling plaatsen

Als u direct gedestilleerd water nodig heeft kunt u een bestelling plaatsen via het formulier op de bestel pagina. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij snel mogelijk contact met u opnemen over de voorwaarden. Als u met spoed een bestelling wilt plaatsen kunt u direct contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)88-8504400

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over Aqua Tech Europe en wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over ons productieproces, onze prijzen of onze service? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

24/7 paraat...

We staan 24/7 voor u paraat!

Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

© Copyright 2016. Aqua Tech Europe | Sitemap