Demiwater kopen

Een schat aan ervaring

Voor bedrijven uit de chemische industrie tot aan bedrijven uit de levensmiddelenbranche wordt het steeds meer vanzelfsprekend demiwater te kopen bij Aqua Tech Europe. Dankzij een schat aan ervaring zijn wij in staat tot in detail aan uw vraag te kunnen voldoen. Uw water kan zowel per tank als per schip worden vervoerd in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Bij projecten en calamiteiten garanderen wij een optimale dienstverlening. Onze kracht zit mede in het feit dat we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar zijn.

Water van een uitstekende kwaliteit

Vanwege de pure samenstelling onderscheidt demiwater dat u bij ons kunt kopen zich van kraan- en bronwater. Voor een uitstekende kwaliteit van producten en bewerkingsprocessen is een zuivere samenstelling dan ook vereist. Het uitgebreide wagenpark en de scheepsvloot waarover wij beschikken kunnen te allen tijde een hoog serviceniveau realiseren.

Wij zijn altijd bij u in de buurt omdat we afnamepunten hebben in heel Nederland. Nadat u besloten heeft demiwater bij ons te kopen, heeft u de betreffende hoeveelheid binnen zes uur op de gewenste locatie in Nederland. U kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0320-26 12 59.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap