Deonized water

Een snelle levering en uitstekende service

Aqua Tech Europe kan u voorzien van grote hoeveelheden deonized water. Wij staan bekend om onze snelle levering en uitstekende service. Mede dankzij ons uitgebreide wagenpark en scheepsvloot zijn we in staat om leveringen binnen zes uur door de Benelux, Duitsland en Frankrijk te vervoeren. Het water dat wij leveren wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen binnen de chemische industrie maar ook in de levensmiddelenbranche. Wij kunnen u adviseren over het soort water dat binnen uw situatie vereist is.

Zeer zuiver water

Omdat we over diverse afnamepunten in Nederland beschikken, blijven de transportkosten voor u beperkt. Indien u binnen zeer korte tijd deonized water nodig heeft, zijn we in staat meerdere mobiele demi-installaties in te zetten. Voor grootschalige projecten en calamiteiten is deze innovatieve oplossing ideaal. Het gedestilleerde water is zeer zuiver omdat alle anorganische zouten en vele organische stoffen zijn verwijderd.

In de aanlevering van deonized water maken we gebruik van een netwerk van specialisten zodat we ook complexe vraagstukken kunnen oplossen. Via het telefoonnummer 0320-26 12 59 kunt u ons bereiken.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap