Industriewater

Levering aan bedrijven door heel Europa

Aqua Tech Europe levert industriewater in haar meest zuivere vorm aan bedrijven door heel Europa. Diverse industrieën zijn gebaat bij pure H2O, oftewel industriewater dat vrij is van mineralen of andere bestanddelen. Al sinds de jaren ’80 bieden wij kwaliteitsproducten, waarnaar de vraag in de loop der jaren alleen maar is toegenomen.

Service

Het industriewater dat u kunt bestellen, kan worden geleverd in iedere gewenste hoeveelheid. Wij hebben daarvoor verpakkingen variërend van 1 liter tot 1000 liter. Ook bieden wij u de mogelijkheid de verpakkingen te voorzien van uw huisstijl. Wij zorgen ervoor dat de gewenste hoeveelheid met spoed bij u wordt bezorgd, zodat u zo snel mogelijk over het industriewater kunt beschikken.

Contactinformatie

Een extra service die wij onze klanten bieden, is om een bestelling te kunnen plaatsen via het online bestelformulier. Hier kunt u precies aangeven wat u wilt bestellen en in welke hoeveelheid. Ook kunt u kiezen wanneer u het industriewater geleverd wilt hebben. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan de online informatieaanvraag in of bel naar +31 (0) 88 850 44 00.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap