Ketelwater

Gegarandeerd de hoogste kwaliteit

Het meest zuivere ketelwater wordt u geleverd door Aqua Tech Europe, dé Europese specialist. Wij zijn de Europese specialist geworden door altijd de hoogste kwaliteit te garanderen en door onze uitstekende service. Keer op keer blijkt uit onafhankelijke tests dat het ketelwater dat wij aan u leveren van de meest zuivere kwaliteit is, iets wat onmisbaar is voor in een ketel.

Service

Wanneer u een onzuivere watersoort zou laten verdampen in een ketel, kunt u er zeker van zijn dat deze snel versleten is. Alleen zuiver water verdampt namelijk. Daarom is het belangrijk dat u op elk moment van de dag kunt beschikken over zuiver ketelwater, wanneer u dat nodig heeft. Aqua Tech Europe levert u daarom zo spoedig mogelijk. Binnen Nederland kunnen we zelfs leveren binnen zes uur, en altijd in de gewenste hoeveelheid.

Contact opnemen

U kunt uw bestelling voor zuiver ketelwater gemakkelijk plaatsen door middel van het online bestelformulier. Hier kunt u ook op aangeven wanneer we het bij u mogen leveren. Wilt u eerst meer informatie over ons ketelwater? Maak dan gebruik van het formulier voor een informatieaanvraag of bel naar nummer +31 (0) 88 850 44 00, wanneer dat u het best uitkomt.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap