Kiemvrij water

Kiemvrij water is vrij van mineralen of andere bestanddelen

Aqua Tech Europe biedt u kiemvrij water van de hoogste en zuiverste kwaliteit. Wij leveren dit water door heel Europa en het is niet voor niets dat bedrijven uit al deze landen kiezen voor de kwaliteit van Aqua Tech Europe. Onafhankelijke tests wijzen keer op keer uit dat wij u puur H2O leveren dat vrij is van mineralen of andere bestanddelen.

Productinformatie kiemvrij water

Alle soorten water die wij leveren zijn zuiver H2O. Toch maken we nog onderscheid in verschillende soorten water, en dus kunt u ook kiemvrij water bij ons bestellen. Kiemvrij water wordt allereerst gecondenseerd, door het te verhitten tot stoom en op te vangen, en daarna wordt het door een kiem afvangfilter gehaald. U weet daardoor zeker dat u de meest pure vorm geleverd krijgt, die optimaal in het gebruik is.

Contact opnemen

Kiemvrij water

U kunt uw bestelling voor kiemvrij water doen door middel van het online bestelformulier. Hierop kunt u aangeven wanneer wij de bestelling dienen te leveren. Wilt u eer

st meer informatie over onze producten, dan kunt u via de website ook een informatieaanvraag doen. Wij sturen u dan de informatie over het door u gewenste product op. Heeft u vragen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar . U kunt ons bereiken via nummer +31 (0) 88 850 44 00.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap