Slide background

Leverancier gedestilleerd water

Hoogwaardige en zuivere kwaliteit

Aqua Tech Europe is leverancier van gedestilleerd water, waar u terecht kunt voor hoogwaardige en zuivere kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat het productieproces zo is ingericht dat het meest zuivere water overblijft. Tests die worden gedaan door onafhankelijke instanties laten ook keer op keer zien hoe hoog de kwaliteit van ons water is.

Service

Als leverancier van gedestilleerd water vinden wij het belangrijk dat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Dat betekent dat we u binnen Nederland kunnen garanderen dat een bestelling binnen zes uur geleverd wordt. Ook betekent het dat we u de bestelling kunnen leveren in de door u gewenste verpakkingen. Als leverancier van het zuiverste gedestilleerd water bieden we u verpakkingen variërend van 1 liter tot 1000 liter.

Contactgegevens

U heeft de mogelijkheid gemakkelijk online te bestellen bij Aqua Tech Europe, de leverancier van gedestilleerd water. Dit kunt u doen door middel van het bestelformulier op de website. Ook hebben we een formulier waarmee u informatie kunt aanvragen over onze producten. Heeft u een andere vraag of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons 24 uur per dag bereiken via nummer +31 (0) 88 850 44 00.

Aqua Tech Europe is de toonaangevende marktleider uit Lelystad op het gebied van water. Bij ons bent u aan het juiste adres als u zoekt naar gedestilleerd water van zuivere kwaliteit. Destilleren wil zeggen het scheiden van stoffen door middel van verdamping. Bij gedestilleerd water worden door middel van dit proces de anorganische zouten en vele organische stoffen uit het water gehaald.

H2O moleculen

Gedestilleerde water bestaat vrijwel alleen uit H2O moleculen. De concentraties van OH- en H3O+ zijn bij kamertemperatuur in evenwicht waardoor dit water een pH waarde van 7 heeft. Dit zuivere water is een zeer slechte geleider van elektriciteit en stroom en wordt mede daardoor voornamelijk gebruikt in de biochemische industrie. Echter ook in huishoudelijke producten vinden we gedestilleerd water terug, denk bijvoorbeeld aan loodaccu’s. Daarnaast droogt glaswerk nagespoeld in gedestilleerd water streepvrij op.

Gedestilleerd water

Onze service op het gebied van gedestilleerd water

Als marktleider op het gebied van gedestilleerd water zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de chemische-, biochemische en levensmiddelenindustrie. Productieprocessen vinden hier 24 uur per dag en 7 dagen per week plaats. Een tekort aan gedestilleerd water kan het productieproces volledig stil leggen. Om deze reden bieden wij onze klanten een servicecontract aan. Hierbij zijn ze 365 dagen per jaar en 24 uur per dag verzekerd van een snelle levering van gedestilleerd water. Dit kunnen wij realiseren dankzij een eigen wagenpark, een eigen scheepsvloot en verschillende afnamepunten binnen Nederland.

Wanneer u bij ons gedestilleerd water besteld zorgen we ervoor dat het eindproduct snel leverbaar is. Wij kunnen het water leveren in de gewenste hoeveel en in de gewenste verpakkingen. Zo kunt u het water bij ons bijvoorbeeld bestellen in flessen of IBC containers variërend van 1 tot 1.000 liter.

Een bestelling plaatsen

Als u direct gedestilleerd water nodig heeft kunt u een bestelling plaatsen via het formulier op de bestel pagina. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij snel mogelijk contact met u opnemen over de voorwaarden. Als u met spoed een bestelling wilt plaatsen kunt u direct contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)88-8504400

Wilt u meer informatie over gedestilleerd water?

Wilt u meer informatie over Aqua Tech Europe en wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over ons productieproces, onze prijzen of onze service op het gebied van gedestilleerd water? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

[recaptcha]

24/7 paraat...

We staan 24/7 voor u paraat!

Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

© Copyright 2019. Aqua Tech Europe | Sitemap