Onthard water

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Aqua Tech Europe kan u voorzien van grote hoeveelheden onthard water. Wij zijn in staat water op verschillende manieren te destilleren of te condenseren. Op deze manier worden alle zouten die doorgaans in leidingwater in kleine hoeveelheden aanwezig zijn, verwijderd. Onze mogelijkheden bieden in het bijzonder een uitkomst voor bedrijven die werkzaam zijn in de chemische industrie of in de levensmiddelenbranche. Ook op calamiteiten kunnen wij inspelen omdat we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar zijn.

Geschikt voor diverse toepassingen

Bij verschillende toepassingen is het ook mogelijk het iets goedkopere gedemineraliseerde water te gebruiken. Dit water wordt ook wel demi-water genoemd. Dankzij het grote aantal afnamepunten waarover wij in Nederland beschikken, blijven de kosten voor u relatief laag. Wij vervoeren de gewenste hoeveelheid onthard water door de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het is zelfs mogelijk om voor een combinatie te kiezen waarbij een tankwagen in de eerste behoefte voorziet en een schip en de daaropvolgende.

Een uitgebreid netwerk van specialisten

In de uitvoering van ons werk maken we gebruik van een netwerk van specialisten zodat we ook ieder complex vraagstuk met succes tegemoet kunnen treden. U vindt een overzicht van ons dienstenpakket op deze website. Voor vragen en opmerkingen over onthard water kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0320-26 12 59.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap