Ontijzeren van water

Uw specialist

Eén van de specialiteiten van Aqua Tech Europe is het ontijzeren van water, zodat er onthard water overblijft. Dit water is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Zo wordt het gebruikt in de chemische industrie en in de levensmiddelenindustrie. Hierbij is het belangrijk dat er een juiste watersoort gebruikt wordt en dus kiezen klanten vanuit heel Europa al jaren voor Aqua Tech Europe als het gaat om het ontijzeren van water.

Service

Om er zeker van te zijn dat u altijd zo snel mogelijk kunt beschikken over de producten die u besteld heeft, bieden wij u binnen Nederland de service dat u altijd binnen zes uur uw bestelling geleverd krijgt. Omdat wij altijd bezig zijn met het ontijzeren van water, kunnen we u ook altijd van dienst zijn. Bovendien kunt u ook kiezen voor een verpakking die precies aansluit op uw behoefte, variërend van 1 liter tot 1.000 liter.

Contactinformatie

U kunt gemakkelijk online uw bestelling plaatsen voor het ontijzeren van water. U kiest de gewenste hoeveelheid en verapkking en de datum waarop wij het bij u mogen bezorgen. Wij zorgen er dan voor dat we stipt op tijd bij u aanwezig zijn. U maakt hiervoor gebruik van het bestelformulier. Ook vindt u op de website een formulier waarmee u een online informatieaanvraag kunt doen. Wilt u liever uw vraag per telefoon stellen? U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 88 850 44 00.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap