RO water

Snel beschikken over het zuiverste water

RO water is de zuiverste watersoort en Aqua Tech Europe levert u deze watersoort in elke gewenste hoeveelheid. Tegenwoordig realiseren meer en meer bedrijven en particulier zich wat het belang is van zuiver water. In de levensmiddelenindustrie en in de chemische industrie is zuiver H2O zelfs onmisbaar. Wij zorgen er dan ook voor dat iedereen in Europa altijd zo snel mogelijk over RO water kan beschikken.

Service

Wanneer u RO water nodig heeft, dan zorgen wij ervoor dat het bij u wordt geleverd in de hoeveelheid die precies aansluit bij uw behoefte. Daarvoor maken wij gebruik van schepen, tankwagens en verpakkingen variërend van 1 liter tot en met 1.000 liter. Binnen Nederland kunnen we u garanderen dat uw bestelling per tankwagen wordt geleverd binnen zes uur en dus weet u met Aqua Tech Europe zeker dat uw RO water altijd zo spoedig mogelijk geleverd wordt.

Contact opnemen

U kunt uw bestelling voor RO water plaatsen door middel van het online bestelformulier. Hier kunt u precies op aangeven wat de gewenste hoeveelheid is en wanneer we het bij u mogen leveren. Wilt u eerst meer informatie over het RO water dat wij u kunnen bieden? Dan kunt u op de website ook een informatieaanvraag doen. Een andere mogelijkheid is bellen en dat kunt u 24 uur per dag doen op nummer +31 (0) 88 850 44 00.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap