Water destilleren

Uitstekende kwaliteit

Aqua Tech Europe is uw partner in water destilleren en het leveren van het meest zuivere water. Hiervan hebben wij onze specialiteit gemaakt en dus kunt u bij ons al sinds halverwege de jaren ’80 terecht voor een uitstekende service en de hoogste kwaliteit waterzuivering. Onafhankelijke tests wijzen al jaren uit dat onze processen dusdanig goed zijn dat de kwaliteit van ons water bewezen wordt.

Service

Wanneer wij water destilleren, zorgen we ervoor dat het eindproduct snel leverbaar is voor onze klanten. Daarbij leveren we het in de gewenste hoeveelheid en de gewenste verpakkingen. Als er bijvoorbeeld flessen of IBC (containers) gewenst zijn, kan dat van 1 liter tot 1.000 liter variëren.

Contact opnemen

Wij vertellen u graag alles over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van water destilleren. Hiervoor kunt u gebruik maken van het online formulier voor een informatieaanvraag. Een andere mogelijkheid die u heeft is om ons te bellen. Dit kunt u 24 uur per dag doen op telefoonnummer +31 (0) 88 850 44 00.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap