Water ontijzeren

Wij leveren het zuiverste water

Eén van de specialisaties van Aqua Tech Europe is water ontijzeren en het leveren van het zuiverste water. Hiervoor maken wij gebruik van hoogwaardige technieken die ervoor zorgen dat het eindresultaat een pure H2O is, vrij van mineralen of andere bestanddelen. Door het water te ontijzeren ontstaat een product dat onmisbaar is in de chemische industrie en de levensmiddelenindustrie.

Service

Wanneer u water nodig heeft in haar puurste vorm, dan levert Aqua Tech Europe u precies wat u zoekt. Hiervoor maken wij, als we water gaan ontijzeren, onderscheid tussen gecondenseerd water, kiemvrij water en andere soorten water. U bestelt gemakkelijk de gewenste hoeveelheid, die vervolgens in de gewenste verpakking naar u wordt verzonden. Wij streven ernaar u altijd goed van dienst te kunnen zijn, dus kunnen wij u binnen Nederland garanderen per tankwagen dat een bestelling binnen zes uur geleverd wordt.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en werkzaamheden om water te ontijzeren? U kunt uw vraag 24 uur per dag stellen door te bellen naar +31 (0) 88 850 44 00. Ook kunt u daarvoor gebruik maken van het formulier voor een informatieaanvraag, dat u vindt op de website. Wilt u liever direct een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van het online bestelformulier.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap