Water ontkalken

Eén van de grootste spelers in de markt

Aqua Tech Europe is de Europese specialist op het gebied van water ontkalken. Sinds de jaren ’80 werken wij met technieken die nog altijd beter worden, waardoor wij ons hebben ontwikkeld tot één van de grote spelers in de markt voor zuiver water. Ook uit diverse tests blijkt keer op keer hoe zuiver de kwaliteit van ons water is. Dit is iets waar we trots op zijn.

Service

Water ontkalken vereist technische knowhow en ervaring. Wij kunnen dan ook vertrouwen op beide. U kunt daarvan profiteren doordat u inkoopt bij een leverancier die grootschalig werkt. Daardoor kunnen we u garanderen dat we een bestelling binnen 6 uur kunnen leveren per tankwagen in Nederland. Als u water laat ontkalken door Aqua Tech Europe, bent u bovendien verzekerd van een optimale dienstverlening bij calamiteiten.

Contactgegevens

Meer informatie over Aqua Tech Europe vindt u op de website. Zo leert u al snel wat wij doen en hoe wij daartoe gekomen zijn. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van water ontkalken en andere diensten die wij leveren? Dan kunt u gebruik maken van de informatieaanvraag op de website of u kunt 24 uur per dag bellen naar nummer +31 (0) 88 850 44 00.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap