Zwembadwater

Water dat vrij is van mineralen en andere bestanddelen

Het meest zuivere zwembadwater wordt u geleverd door Aqua Tech Europe. Wij ontkalken en ontijzeren water en zorgen er daarmee voor dat er een pure vorm van H2O overblijft, die vrij is van mineralen en andere bestanddelen. Dit is het ideale zwembadwater en het is dan ook belangrijk dat het snel voorhanden is als u het nodig heeft. Daar zorgt Aqua Tech Europe voor.

Productinformatie

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om over de zuiverste watersoort te beschikken als dat noodzakelijk is. Daarbij maken wij onderscheid tussen kiemvrij water, gecondenseerd water en andere soorten. U kiest het zwembadwater dat voor u noodzakelijk is en u kiest de gewenste hoeveelheid die u wilt ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat het met optimaal transport uw kant op komt.

Contactgegevens

U kunt uw bestelling voor zwembadwater eenvoudig plaatsen door gebruik te maken van het online bestelformulier. Daarop kunt u ook aangeven wanneer wij het bij u mogen leveren. Wilt u eerst meer informatie over het product? Dan kunt u online een informatieaanvraag doen. Een andere optie die u heeft, is bellen naar +31 (0) 88 850 44 00. Dat kunt u doen wanneer het u het best uitkomt.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap