Waterverpakking

Verpakt demiwater

Op het gebied van verpakt demiwater is Aqua Tech Europe de marktleider in Europa. Bij ons kunt u terecht voor elk soort verpakt water. Of het nu om gedemineraliseerd -, gedestilleerd -, gecondenseerd -, kiemvrij -, bron – of drinkwater gaat, wij hebben de waterverpakking voor elk soort water in een grote verscheidenheid aan volumen. Het is zelfs mogelijk om flessen water tot 1 liter af te vullen met uw eigen label en met uw eigen huisstijl. Zelfs de flessen kunnen wij daarbij op uw huisstijl laten aansluiten. Ook is een waterverpakking voor hoeveelheden tot 1000 liter geen probleem.

Al onze soorten drinkwater voldoen volledig aan de drinkwaternormen. Bij bronwater wordt het water gewonnen uit een natuurlijke, veelal onderaardse bron. Doorgaans wordt dit water onbehandeld gebotteld en ondergaat daarmee geen behandeling. Tegenwoordig kan het echter behandeld worden met ozon, waardoor het een goede TVS en pH waarde krijgt. Natuurlijk moet bronwater ook aan de drinkwaternorm voldoen. Meestal bevat het minder chloride dan gewoon drinkwater. De meest gebruikte waterverpakking voor drinkwater zijn flessen die wij in uw huisstijl kunnen leveren.

Wij zijn zeer servicegericht

Een daadkrachtige service en een perfect afgestemd logistiek systeem, maken ons water tot een product van hoogwaardige kwaliteit.

Voor veel productie- en verwerkingsbedrijven in verschillende industrieën is demi water onmisbaar. Wij zorgen altijd voor een correcte levering, zowel voor een standaard levering als voor de calamiteitenservice.

Wij kunnen dit hoge serviceniveau garanderen, omdat wij beschikken over een zeer goed uitgerust wagenpark en scheepsvloot. Deze kunt u 365 dagen per jaar en 24 uur per dag inschakelen, zodat uw productie altijd kan doorgaan.

Waterverpakking

Waterverpakking

Wij kunnen water in de volgende waterverpakking leveren:

 • Flessen in diverse maten tot 1 liter
 • Containers in diverse maten van 1 tot 1000 liter

De waterverpakking kunnen we ook voorzien van uw huisstijl. Hierdoor krijgt het product de look en feel van uw bedrijf. Met het private label kunt u bijvoorbeeld de flessen geheel zelf kiezen. Zo heeft u hier keuzevrijheid in de zowel de kleur als de vorm van de fles. Met de private label waterverpakking maakt u water een deel van uw bedrijf en imago.
Grotere hoeveelheden voor industriële toepassingen kunnen we onverpakt leveren met behulp van containers, tankwagens of schepen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de waterverpakking van Aqua Tech Europe vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Of pak nu de telefoon en bel ons, dan staan we u direct te woord.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap