Zuiver demiwater

Een begrip in zuiver water

Aqua Tech Europe levert zuiver demiwater en is de marktleider op dit gebied. Dankzij onze oprichter, de heer J Vrijhoeven, die halverwege de tachtiger jaren een gat in de markt van gedemineraliseerd water zag, zijn wij een begrip in zuiver water.
Wij hebben een perfect afgestemd logistiek apparaat en een zeer daadkrachtige service. Of het nu om een standaard levering of een calamiteit gaat, wij zorgen dat uw water op het juiste moment op de juiste plaats is. Om dit hoge serviceniveau te garanderen, hebben wij een goed uitgerust wagenpark en een scheepsvloot beschikbaar en beschikken wij over mobile demi-installaties. Deze middelen kunnen we bij calamiteiten 24/7 in schakelen, zodat uw productieproces nooit stil komt te liggen. In Nederland kunnen wij bij een calamiteit binnen 6 uur een levering bij uw locatie doen, doordat wij beschikken over meerdere afnamepunten.

Zuiver demiwater

Lang niet al het water dat verkrijgbaar is, is zuiver. Ons demiwater is dat wel. Het water wordt over een ionenwisselaar geleidt, waardoor alle zouten/ionen uit het water zijn verdwenen. Dit water met een neutrale pH waarde is uitermate geschikt voor chemische processen, kwaliteitsproducten en bewerkingsprocessen. Het demiwater wordt gecontroleerd op zuiverheid door het onafhankelijke laboratorium Eurofine om er voor te zorgen dat u alleen zuiver demiwater ontvangt.

Zuiver demiwater

Op verzoek zullen wij u hun onderzoeksresultaten vrijblijvend doen toekomen. In sommige gevallen heeft u water nodig dat nog zuiverder is dan zuiver demiwater. In zo’n geval heeft u gedestilleerd of meervoudig gedestilleerd water nodig. Dit water bestaat bijna uitsluitend uit H2O moleculen. Als u bijvoorbeeld uw glaswerk afspoelt met ons aqua dest, droogt het streepvrij op.

Onze producten

Wij leveren de volgende zuiver waterproducten:

 • Demiwater, water dat gedemineraliseerd is door middel van een ionenwisselaar
 • Gecondenseerd water, gedemineraliseerd water dat na verhitting tot stoom gebracht is en daarna gecondenseerd en opgevangen
 • Gedestilleerd water, enkelvoudig of meervoudig gedestilleerd water, het zuiverste water
 • Kiemvrij water, gecondenseerd water dat door een kiem afvangfilter is gegaan
 • Drink- en bronwater, water dat aan de drinkwaternorm voldoet

Wij kunnen het water verpakken in flessen tot 1 liter, containers van 1 to 1000 liter of onverpakt per tankwagen of schip bij u leveren.

Meer informatie over zuiver demiwater?

Als u meer wilt weten over zuiver demiwater en wat Aqua Tech Europe voor u kan betekenen, vul dan het contactformulier in of mail ons. Wij nemen dan contact met u op. Bellen gaat natuurlijk ook, u krijgt dan direct een medewerker van ons aan de lijn.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap