Slide background

Demiwater

De waterspecialist van Europa

Op het gebied van demiwater is Aqua Tech Europe de specialist van Europa. Of het nu gaat om literverpakkingen of grote hoeveelheden. Wij leveren onze producten in de Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk in alle mogelijke hoeveelheden in containers of per tankwagen of schip. Als u een servicecontract afsluit zijn wij zijn 24*7 voor calamiteiten bereikbaar en kunnen wij zeer snel handelen (in Nederland binnen 6 uur) door onze zeer goed uitgeruste tankwagens, schepen en mobile demi-installaties.

Transport van demiwater

We kunnen u een snelle levering van demiwater garanderen, aangezien wij afnamepunten door heel Nederland hebben. Wij zijn altijd in de buurt en zo zijn de transportkosten beperkt. Wij zijn optimaal uitgerust met tankwagens, mobiele demi-installaties en schepen, die we 24×7, 365 dagen per jaar kunnen inzetten. Wat we inzetten is afhankelijk van uw lokale situatie, is uw locatie per schip bereikbaar of niet en van hoe snel u uw bestelling nodig hebt. Als u zeer snel zeer veel demiwater nodig heeft, kunnen we onze Mobile demi-installaties inzetten. Deze zijn daar uitermate geschikt voor.

Case

Voor ieder klant en ieder project is een andere aanpak of behandeling nodig. Zo hadden we voor een nieuwbouwproject van een afvalverwerker maar liefst 20.000 kuub demiwater nodig. Omdat gefaseerde levering via tankwagens te kostbaar werd en verschepen een niet aanwezige zeer grote opslag op de bouwlocatie vroeg, hebben we kostenvoordelige oplossing bedacht. We hebben een gigantische plastic zak, ter grootte van een voetbalveld, geplaatst en deze gevuld met demiwater. Deze gigantische plastic zak wordt nog steeds door onze klant gebruikt.

Demiwater

Andere producten

Wij leveren de volgende waterproducten.

  • Gedemineraliseerd water / demiwater
  • Gedestilleerd water
  • Gecondenseerd water
  • Kiemvrij water
  • Drinkwater

Deze producten leveren we in verschillende verpakkingen. Het is mogelijk om elke gewenste hoeveelheid demiwater te leveren. De standaard verpakkingseenheden die we gebruiken zijn de onderstaande containers. Hoeveelheden tot en met 1 liter kunnen in flessen worden geleverd.
1 liter, 5 liter, 10 liter, 20 liter, 25 liter, 30 liter, 200 liter en 1000 liter.

Grotere hoeveelheden zijn natuurlijk ook mogelijk en deze kunnen we per tankwagen of schip leveren. Eventueel kunnen we de verpakkingen voorzien van een private label met uw eigen huisstijl.

Wilt u meer weten over demiwater of onze andere producten?

Wilt u weten wij voor u kunnen betekenen, neem dan via het formulier contact op of bel ons. Graag informeren we u over de mogelijkheden betreffende demiwater.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

24/7 paraat...

We staan 24/7 voor u paraat!

Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

© Copyright 2016. Aqua Tech Europe | Sitemap