Gedemineraliseerd water kopen

Gedemineraliseerd water

Als u gedemineraliseerd water wilt kopen is Aqua Tech Europe is de specialist op dit gebied. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden. Wij zijn al meer dan 25 jaar de marktleider in gedestilleerd -, gecondenseerd -, demi- en drinkwater. Door middel van tankwagens en schepen vindt ons water zijn weg naar u in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. We hebben verpakkingen in flessen tot 1 liter of in containers tot 1000 liter. Levering met tankwagens of schepen is natuurlijk ook mogelijk. Deze verpakkingen kunnen eventueel worden uitgerust met uw private label, waarbij de flessen in alle mogelijke variaties zijn te variëren.

Demiwater kopen

Bij het kopen van demi water is niet alleen de prijs van belang. De kwaliteit en de service zijn minstens zo belangrijk, zo niet nog belangrijker. Wij kunnen de kwaliteit van ons demiwater garanderen, omdat wij onze producten constant laten controleren door het onafhankelijke laboratorium Eurofins. Deze kwaliteitsmetingen kunt u geheel vrijblijvend bij ons opvragen. Bij ons kunt u gedemineraliseerd water kopen in zijn zuiverste vorm.

Gedemineraliseerd

Zowel gedemineraliseerd en gedestilleerd water is vrij van zouten en ionen te koop. Daardoor is demiwater voor de meeste toepassingen net zo geschikt als gedestilleerd water. Demiwater bevat echter nog wel organisch materiaal en als hogere zuiverheid nodig is dan is aqua bidest een goede oplossing voor het meest zuivere water. Dit is meervoudig gedestilleerd en bestaat bijna uitsluitend H2O moleculen. Hierdoor is het een zeer slechte geleider en wordt het gebruikt in de chemie. Soms wordt het ook verkocht om het te gebruiken in huishoudelijke apparaten, zoals loodaccu’s. Wilt u demi water kopen bij Aquatech? Neem dan contact met ons op! 

Gedemineraliseerd water kopen

Demi water kopen bij Aquatech

Wij zijn een bijzonder servicegericht bedrijf. Iets dat de kwaliteitsproducten die wij leveren en verkopen verdienen. We hebben een perfect afgestemd logistiek apparaat. Door een servicecontract af te sluiten kunt u gebruik maken van onze daadkrachtige service bij het kopen van demi water of andere producten. Wij kunnen inspelen op elke mogelijke calamiteit. Voor veel bedrijven is gedemineraliseerd water kopen onmisbaar en een correcte levering, of het nu gaat om een standaard levering of een calamiteitenservice, altijd noodzakelijk. Wij garanderen het hoogste serviceniveau. Hiervoor beschikken wij over een goed uitgerust wagenpark en scheepsvloot en zijn deze 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in te schakelen.

Meer info over gedemineraliseerd water kopen?

Wilt u gedemineraliseerd water kopen of informeren naar de mogelijkheden, neem dan via het formulier contact op. Wilt u demiwater kopen? Of wilt u drinkwater, kiemvrij of gedestilleerd water kopen? Wij hebben voor u de perfecte oplossing. Leg uw vraag over het kopen van diverse soorten water nog vandaag aan ons voor. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap