Gedemineraliseerd water kopen

Gegarandeerd een snelle levering op afroep

Met de hulp van Aqua Tech Europe kunt u grote hoeveelheden gedemineraliseerd water kopen per tank of per schip naar de gewenste locatie laten vervoeren. Wij maken gebruik van een uitgebreid wagenpark en een scheepsvloot waarmee we een zeer snelle levering op afroep kunnen garanderen. Het door ons gereinigde water kan voor diverse toepassingen worden gebruikt. Wij zijn dan ook bedrijven van dienst afkomstig uit de chemische industrie tot aan de levensmiddelenbranche.

Beperkte kosten voor transport

Bij het kopen van gedemineraliseerd water zijn alle zouten die normaal, gesproken in kleine hoeveelheden in water worden aangetroffen, verwijderd. Het bewerken vindt plaats door water dat nog ionen bevat over een ionenwisselaar te leiden. Doordat we over diverse afnamepunten in Nederland beschikken, mag u rekenen op een vlotte afhandeling. De transportkosten blijven op deze manier beperkt. De meest optimale vorm van vervoer kan bijvoorbeeld ook bestaan uit een combinatie van een schip en tank.

Wilt u meer weten over het kopen van gedemineraliseerd water of heeft u een ander, neem dan gerust contact met ons op. Ook een complex vraagstuk kan door ons worden opgelost doordat we binnen iedere opdracht gebruik maken van een netwerk van specialisten. U kunt contact met ons opnemen en informeren naar gedemineraliseerd water door te bellen naar 0320-26 12 59.  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2024. Aqua Tech Europe | Sitemap