Demi water

Demi water kopen voor een degelijke prijs

Demi water is de afkorting van gedemineraliseerd water, ofwel demiwater. In normaal (kraan/bron)water zitten ionen. Een ion is een positief of negatief geladen atoom doordat deze atoom een gebrek of overschot aan elektronen heeft. Deze ionen zorgen voor geleiding van stroom in water en voor verstoring van chemische processen. Demi water is water dat geen zouten meer bevat, omdat het door een ionenwisselaar wordt geleid. Hierdoor zijn alle zouten en daarmee de procesverstorende ionen uit het water verwijderd. Wat overblijft is zuiver water dat voor de meeste doeleinden geschikt is.

Wie zijn wij?

Wij zijn Aqua Tech Europe, de specialist op het gebied van water. Wij zijn een begrip in demiwater. Dit danken we aan onze oprichter, de heer J. Vrijhoeven, die een gat in de markt zag en halverwege de jaren tachtig met de verkoop van ‘schoon’ gedemineraliseerd water begon. Tegenwoordig leveren we in de Benelux, Duitsland en Frankrijk demi water, van literpakken tot grote hoeveelheden per schip en/of tankwagen, demi water kopen doet u bij Aquatech.

Gedemineraliseerd of gedestilleerd?

Het belangrijkste verschil tussen gedemineraliseerd en gedestilleerd water is dat er in demi water nog biologisch materiaal aanwezig kan zijn. In beide soorten komen geen zouten/ionen meer voor. Demiwater is door het eenvoudigere productieproces aanzienlijk goedkoper dan gedestilleerd water en geniet daarom uit prijstechnische overwegingen de voorkeur. Voor biologische of biochemische toepassing is demiwater niet geschikt. Hiervoor moet het water meervoudig gedestilleerd worden om de hoogste graad van zuiverheid te bereiken.

Kwaliteit van demi water

Het demi water dat u koopt bij ons is altijd van de hoogste kwaliteit. De zuivere samenstelling is van groot belang voor uw producten en bewerkingsprocessen. Wij kunnen de kwaliteit van ons demi water garanderen doordat wij ons water door het onafhankelijke laboratorium Eurofine laten controleren. Deze controle resultaten stellen we u graag ter beschikking.

Demi water

Demi water verpakkingen

Ons demiwater kan verpakt worden in verpakkingen van 1, 5, 10, 20, 25, 30, 200 of 1000 liter. Naast de standaard verpakkingen is het ook mogelijk de verpakkingen te voorzien van uw eigen huisstijl. Bij flessen hebt u zelfs de keuzevrijheid in vorm en kleur van de fles en flesdop. Informeer naar de talloze mogelijkheden van een private label die wij voor u ter beschikking hebben.
Wilt u meer weten over het kopen van demi water en wat wij voor u hier in kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Graag informeren wij u over de mogelijkheden die wij u in water en private label kunnen leveren.

De waterspecialist van Europa

Op het gebied van demi water is Aqua Tech Europe de specialist van Europa. Of het nu gaat om literverpakkingen of grote hoeveelheden. Wij leveren onze producten in de Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk in alle mogelijke hoeveelheden in containers of per tankwagen of schip. Als u een servicecontract afsluit zijn wij zijn 24*7 voor calamiteiten bereikbaar en kunnen wij zeer snel handelen (in Nederland binnen 6 uur) door onze zeer goed uitgeruste tankwagens, schepen en mobile demi-installaties.

Transport van demiwater

We kunnen u een snelle levering van demiwater garanderen, aangezien wij afnamepunten door heel Nederland hebben. Wij zijn altijd in de buurt en zo zijn de transportkosten beperkt. Wij zijn optimaal uitgerust met tankwagens, mobiele demi-installaties en schepen, die we 24×7, 365 dagen per jaar kunnen inzetten. Wat we inzetten is afhankelijk van uw lokale situatie, is uw locatie per schip bereikbaar of niet en van hoe snel u uw bestelling nodig hebt. Als u zeer snel zeer veel demi water nodig heeft, kunnen we onze Mobile demi-installaties inzetten. Deze zijn daar uitermate geschikt voor.

Case

Voor ieder klant en ieder project is een andere aanpak of behandeling nodig. Zo hadden we voor een nieuwbouwproject van een afvalverwerker maar liefst 20.000 kuub demi water nodig. Omdat gefaseerde levering via tankwagens te kostbaar werd en verschepen een niet aanwezige zeer grote opslag op de bouwlocatie vroeg, hebben we kostenvoordelige oplossing bedacht. We hebben een gigantische plastic zak, ter grootte van een voetbalveld, geplaatst en deze gevuld met demiwater. Deze gigantische plastic zak wordt nog steeds door onze klant gebruikt.

Demi water

Andere producten

Wij leveren de volgende waterproducten.

Deze producten leveren we in verschillende verpakkingen. Het is mogelijk om elke gewenste hoeveelheid demi water te leveren. De standaard verpakkingseenheden die we gebruiken zijn de onderstaande containers. Hoeveelheden tot en met 1 liter kunnen in flessen worden geleverd.
1 liter, 5 liter, 10 liter, 20 liter, 25 liter, 30 liter, 200 liter en 1000 liter.

Grotere hoeveelheden zijn natuurlijk ook mogelijk en deze kunnen we per tankwagen of schip leveren. Eventueel kunnen we de verpakkingen voorzien van een private label met uw eigen huisstijl.

Wilt u meer weten over demi water of onze andere producten?

Wilt u weten wij voor u kunnen betekenen of wilt u demiwater kopen? Neem dan via het formulier contact op of bel ons. Graag informeren we u over de mogelijkheden betreffende demiwater.







  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap