Slide background

Demi water

Demi water voor een degelijke prijs

Demi water is de afkorting van gedemineraliseerd water. In normaal (kraan/bron)water zitten ionen. Een ion is een positief of negatief geladen atoom doordat deze atoom een gebrek of overschot aan elektronen heeft. Deze ionen zorgen voor geleiding van stroom in water en voor verstoring van chemische processen. Demi water is water dat geen zouten meer bevat, omdat het door een ionenwisselaar wordt geleid. Hierdoor zijn alle zouten en daarmee de procesverstorende ionen uit het water verwijderd. Wat overblijft is zuiver water dat voor de meeste doeleinden geschikt is.

Wie zijn wij?

Wij zijn Aqua Tech Europe, de specialist op het gebied van water. Wij zijn een begrip in demi water. Dit danken we aan onze oprichter, de heer J. Vrijhoeven, die een gat in de markt zag en halverwege de jaren tachtig met de verkoop van ‘schoon’ gedemineraliseerd water begon. Tegenwoordig leveren we in de Benelux, Duitsland en Frankrijk demiwater, van literpakken tot grote hoeveelheden per schip en/of tankwagen.

Gedemineraliseerd of gedestilleerd?

Het belangrijkste verschil tussen gedemineraliseerd en gedestilleerd water is dat er in demi water nog biologisch materiaal aanwezig kan zijn. In beide soorten komen geen zouten/ionen meer voor. Demi water is door het eenvoudigere productieproces aanzienlijk goedkoper dan gedestilleerd water en geniet daarom uit prijstechnische overwegingen de voorkeur. Voor biologische of biochemische toepassing is demi water niet geschikt. Hiervoor moet het water meervoudig gedestilleerd worden om de hoogste graad van zuiverheid te bereiken.

Kwaliteit

Het water dat wij leveren is altijd van de hoogste kwaliteit. De zuivere samenstelling is van groot belang voor uw producten en bewerkingsprocessen. Wij kunnen de kwaliteit van ons demi water garanderen doordat wij ons water door het onafhankelijke laboratorium Eurofine laten controleren. Deze controle resultaten stellen we u graag ter beschikking.

Demi water

Demi water verpakkingen

Ons water kan verpakt worden in verpakkingen van 1, 5, 10, 20, 25, 30, 200 of 1000 liter. Naast de standaard verpakkingen is het ook mogelijk de verpakkingen te voorzien van uw eigen huisstijl. Bij flessen hebt u zelfs de keuzevrijheid in vorm en kleur van de fles en flesdop. Informeer naar de talloze mogelijkheden van een private label die wij voor u ter beschikking hebben.
Wilt u meer weten over demi water en wat wij voor u hier in kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Graag informeren wij u over de mogelijkheden die wij u in water en private label kunnen leveren.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

24/7 paraat...

We staan 24/7 voor u paraat!

Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

© Copyright 2016. Aqua Tech Europe | Sitemap