Gedemineraliseerd water

De specialist op het gebied van gedemineraliseerd water

Aqua Tech Europe is de specialist op het gebied van gedemineraliseerd, gedestilleerd, gecondenseerd water. Vandaag de dag zijn wij een begrip in demiwater. Dit is mede te danken aan onze oprichter, de heer J. Vrijhoeven, die halverwege de jaren tachtig een gat in de markt zag met de verkoop van ‘schoon’ gedemineraliseerd water. In 1986 zijn wij gestart met de verkoop van 1000 liter boxen. Nu leveren we in de Benelux, Duitsland en Frankrijk in alle mogelijke hoeveelheden, van literpakken tot grote hoeveelheden per tankvrachtauto of schip.

Het proces

Als water gedemineraliseerd wordt, wordt het water van alle zouten ontdaan. Deze zouten zitten doorgaans in kleine hoeveelheden in leiding- en bronwater. Om gedemineraliseerd water te maken wordt het water dat nog de ionen nog bevat, over een ionenwisselaar geleid.

Hierdoor worden alle zouten uit het water verwijderd. Ons demiwater voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit laten wij controleren door het onafhankelijke laboratorium Eurofine. Op verzoek delen we graag hun onderzoeksresultaten. Demi-water is minder zuiver als gedestilleerd, omdat het nog organisch materiaal bevat. Echter voor de meeste toepassingen in een chemisch laboratorium is het net zo geschikt. Doordat er nog organisch materiaal in kan zitten, is het niet altijd geschikt voor biochemische toepassingen.

De mogelijkheden voor gedemineraliseerd water

Water dat wij hebben gedemineraliseerd, is veel goedkoper dan gedestilleerd water, door het eenvoudigere productieproces. Het water dat gedemineraliseerd is, onderscheidt zich van bron- of kraanwater doordat de samenstelling veel zuiverder is. Deze samenstelling is nodig voor de kwaliteit van uw producten en bewerkingsprocessen. Voor de vele toepassingen is demiwater uitermate geschikt. Als u hogere zuiverheidseisen nodig heeft bieden wij daarvoor natuurlijk andere oplossingen.

Wij zijn zeer servicegericht

Zonder een perfect afgestemd logistiek apparaat en een daadkrachtige service is een kwaliteitsproduct nergens. Gedemineraliseerd water is voor veel bedrijven onmisbaar. Wij zorgen altijd voor een correcte levering, of het nu gaat om een standaard levering of een calamiteitenservice. Om het hoogste serviceniveau te garanderen, beschikken wij over een goed uitgerust wagenpark en scheepsvloot. 24/7 zijn deze in te schakelen, zodat uw productieproces nooit stil hoeft te liggen.

Wilt u meer weten over gedemineraliseerd water?

Wilt u meer weten over wat Aqua Tech Europe voor u kan betekenen, de gedemineraliseerd water prijs of direct uw gedemineraliseerd water kopen? Neem dan via het formulier contact op of bel ons. Wij informeren u natuurlijk graag over de mogelijkheden die wij u in water kunnen leveren op het gebied van gedemineraliseerd water.

Gedemineraliseerd water  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  24/7 paraat...

  We staan 24/7 voor u paraat!

  Bel ons in geval van calamiteiten op telefoonnummer:

  © Copyright 2023. Aqua Tech Europe | Sitemap